Træer og stubbe

Stubfræsning


Træstubbe er ofte til stor gene at have stående efter et træ er fældet. Det kan f.eks. genere, når der skal slås græs eller hvis der skal anlægges et nyt bed eller terrasse. Hvis du har træstubbe i haven, som du ønsker fjernet, er en stubfræsning ofte den bedste løsning.


At stubfræse er også mere skånsomt end en gravemaskine, da der med en stubfræser ikke er behov for at grave rundt om selve træstubben.

Ved stubfræsning bliver selve træstubben fræset ca. 10-15 cm ned under jordens overflade. Det er nok til at man kan komme et lag jord ovenpå og så nyt græs.

Vores stubfræsere vejer kun omkring 100 kg og er kun 76cm bred - de kan derfor komme ind de fleste steder. De kan f.eks. sagtens køre ind over fliser eller på græsplænen og mellem almendelig havelåg uden at gøre skade.

Vores priser forudsætter at kunden selv fjerner flis og evt. fylder hullet med jord efterfølgende.

Husk at oplyse om skjulte installationer

Skader på skjulte installationer som Musholm Bugt Haveservice ikke er bekendt med ved start på opgaven, dækkes ikke. Det kan være interne brønddæksler, el- og antennekabler eller lignende.

Så har du kendskab til denne slags installationer på grunden, hvor der skal fræses, så oplys det venligst inden opstart.

Kontakt os for at høre mere eller få et tilbud. Vi kommer altid ud og besigtiger opgaven så vi sikrer os at du får den helt rette løsning.

Træfældning, beskæring og topkapning

Som så mange andre private ejere af en have, står du måske med et træ du gerne vil have fældet. Det kan gøre ondt at se smukke træer falde, men det kan være et vigtigt skridt at tage. Årsagerne kan være meget forskellige – men uanset hvad hjælper vi naturligvis til med træfældningen.

Træer og stubbeTræer og stubbe

Vi udfører træfældningsopgaver for både privat- og erhvervskunder i hele Musholm Bugt område til gode konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder:

  • Beskæring
  • Topkapning
  • Fældning
  • Bortkørsel
  • Flishugging
  • Stubfræsning

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på træfældning.

Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave og giver et tilbud.

Buy now