Aktuelle tilbud

Gode tilbud på haveservice fra Musholm Bugt Haveservice

Tidsbegrænsede tilbud

Græsslåning

Rabatmuligheder plæneklipning/græsslåning

Aftale 1 & 2:
Book sæsonaftalen sammen med en nabo/ven som bor på sammen vej eller inden for en radius af 500m og få 14% i rabat på prisen over hele sæsonen.

Ved bruge af servicefradraget kan du spare yderligere 26% på prisen.

10% rabat på hækklipning

Bestiller du to gange hækklipning eller en gang hækklipning og en gang beskæring af hæk i perioden 15.02.2023-15.09.2023 så får du 10% rabat på anden gang klipning.

Tilbud på græsfrø og gødning

Vertigazon® Plænekur Mosfjerner 6-1-17 + 2 % Mg (20kg)

– Bruges på hele græsplænen hvert forår.

OSMO® Vertigazon® Plænekur Mosfjerner og Plænegødning er en organisk baseret plænegødning, tilsat komposterende bakterier og med et højt indhold af magnesium, der giver flot mørkegrønt græs. NPK-gødningen er miljøvenlig og skånsom overfor græs og miljø. Du kan også anvende Vertigazon som en forårskur til græsplænen.

Den fingranulerede gødning er langtidsvirkende. Plænen får tilført de nødvendige næringsstoffer for optimal vækst, farve og sundhed. Den særlige sammensætning af denne gødning med et højt indhold af kali gør, at organisk materiale i græsset bliver omsat til nyttige næringsstoffer, som gavner din plæne.

OSMO® Vertigazon® Plænekur Mosfjerner og Plænegødning giver ikke misfarvning af fliser, beton eller terrasser. Misfarvning kan typisk forekomme ved anvendelse af jernvitriol/jernsulfat, som dog ikke indgår i Vertigazon®. De komposterende bakterier i produktet sikrer, at filtlaget (uomsatte organiske rester fra rødder, plæneklipning og mos) i græsplænen effektivt bliver omsat til humus og nyttig næring for græsset. Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor invasion af mos og ukrudt, samt slitage og tørke.

OSMO® Vertigazon® Plænekur Mosfjerner og Plænegødning medvirker til at græsplænen fremstår smuk og velplejet – og giver græsset bedre betingelser under græsslåning – også hvis du benytter robotplæneklipper.

Sådan gør du
Spred ud over græsplænen med løs hånd eller gødningsspreder.
Brug 15 kg til ca. 100 m2 i foråret og mos forsvinder efter ca. 6 uger.

Pris pr. sæk (20kg) : 369,95 kr.

Levering: 75 kr. inden for en radius på 40 km fra 4281 Gørlev uanset hvor mange sække du køber. Vi kommer personligt og levere varerne.