Aktuelle tilbud

Gode tilbud på haveservice fra Musholm Bugt Haveservice

Tidsbegrænsede tilbud

Græsslåning

Lad os slå græsset for dig så du kan bruge din tid på sjovere ting.
Sæsonen gælder fra midt marts til midt november.
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.
Du kan vælge om du ønsker græsslåning en enkelt gang eller på abonnement til en rigtig god pris.
Græsslåning er dækket af servicefradraget for 2022 – du kan fratrække hele 26% af beløbet!

15% rabat på hækklipning

Bestiller du to gange hækklipning eller en gang hækklipning og en gang beskæring af hæk i perioden 15.02.2022-15.09.2022 så får du 15% rabat på anden gang klipning.

Tilbud på græsfrø og gødning

Vertigazon® Plænekur Mosfjerner 6-1-17 + 2 % Mg (20kg)

– Bruges på hele græsplænen hvert forår.

OSMO® Vertigazon® Plænekur Mosfjerner og Plænegødning er en organisk baseret plænegødning, tilsat komposterende bakterier og med et højt indhold af magnesium, der giver flot mørkegrønt græs. NPK-gødningen er miljøvenlig og skånsom overfor græs og miljø. Du kan også anvende Vertigazon som en forårskur til græsplænen.

Den fingranulerede gødning er langtidsvirkende. Plænen får tilført de nødvendige næringsstoffer for optimal vækst, farve og sundhed. Den særlige sammensætning af denne gødning med et højt indhold af kali gør, at organisk materiale i græsset bliver omsat til nyttige næringsstoffer, som gavner din plæne.

OSMO® Vertigazon® Plænekur Mosfjerner og Plænegødning giver ikke misfarvning af fliser, beton eller terrasser. Misfarvning kan typisk forekomme ved anvendelse af jernvitriol/jernsulfat, som dog ikke indgår i Vertigazon®. De komposterende bakterier i produktet sikrer, at filtlaget (uomsatte organiske rester fra rødder, plæneklipning og mos) i græsplænen effektivt bliver omsat til humus og nyttig næring for græsset. Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor invasion af mos og ukrudt, samt slitage og tørke.

OSMO® Vertigazon® Plænekur Mosfjerner og Plænegødning medvirker til at græsplænen fremstår smuk og velplejet – og giver græsset bedre betingelser under græsslåning – også hvis du benytter robotplæneklipper.

Sådan gør du
Spred ud over græsplænen med løs hånd eller gødningsspreder.
Brug 15 kg til ca. 100 m2 i foråret og mos forsvinder efter ca. 6 uger.

Pris pr. sæk (20kg) : 369,95 kr.

OSMO Plænegødning 12-2-4 + 2 % Mg (20kg)

– miljøvenlig organisk plænegødning med magnesium

OSMO® Universal Plænegødning er en allround organisk baseret gødning til enhver plænetype. Produktet er miljøvenligt og skånsomt overfor græs og natur. Udvaskning af kvælstof til grundvand og vandløb er minimal med en organisk gødning, så du behøver ikke at være bekymret for at skade naturen med plænegødningen fra OSMO®.

OSMO® Universal Plænegødning kan anvendes både til anlægning af græsplæner, og til almindelig plænepleje. Du kan med plænegødningen fra OSMO®, gøde når som helst uden at tænke på vejret. Også i solskin og uden at ”brænde” plænen af. Plænegødningen er beriget med ekstra magnesium, som giver plænen en dybgrøn farve i månedsvis. Produktet er sammensat af 2 kvælstofs typer. Det betyder, at gødningen giver en ”her og nu”-effekt, men også en langtidsvirkende effekt. Det tilsatte urea kvælstof frigøres relativt hurtigt og giver god tilvækst i plænen.

Gødningens indhold på 6 % naturligt kvælstof gøres tilgængeligt for græsset af jordens mikroliv. Frigivelsen sker ikke så hurtigt. Derfor er en organisk gødning langtidsvirkende. Denne særlige kombination af næringsstoffer sikrer en jævn og ensartet vækst i græsset over en 6-8 ugers periode. OSMO® Universal Plænegødning anvendes 2-3 gange om året. Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor slitage, mos, sygdom og tørke.

Sådan gør du
Spred ud over græsplænen med løs hånd eller gødningsspreder.
Brug 3 kg til ca. 100 m2, 2-3 gange om året.

Pris pr. sæk (20kg) :  369,95 kr. (ikke på lager)

Villa Turf græsfrø

Villa-Turf er vores ”flagskib” på brugsplænen. Med Villa-Turf får du anlægsgartnerens foretrukne blanding, en smuk tæt og vedvarende græsplæne, som er særdeles slidstærk og ekstra robust.
Anbefalet udsædsmængde 3 kg/100 m²

Pris pr. sæk (1kg) :     89,95 kr.
Pris pr. sæk (3kg) :   249,95 kr.
Pris pr. sæk (10kg) : 649,95 kr.

Levering: 75 kr. inden for en radius på 40 km fra 4281 Gørlev uanset hvor mange sække du køber. Vi kommer personligt og levere varerne.