Hæk

Hækklipning og beskæring

Hækklipning er en af de opgaver man, som husejer i Danmark, ikke kan komme uden om. Hækken er vigtig for, hvordan din have tager sig ud, og er samtidig med til at give dig den grad af privatliv du ønsker.

Hos Musholm Bugt Haveservice tilbyder vi professionel hækklipning og beskæring af din hæk uanset type. Det sikrer, at du altid får et flot resultat.

Vi klipper og beskære hæk i hele Musholm Bugt område, fra Kalundborg til Korsør. Vi hjælper i forvejen masser af boligejere med at undgå at skulle tage det sure valg mellem hækklipning og det at bruge tid med familien.

Undgå bøvlet og lad os klippe din hæk. Vi klarer selvfølgelig også bortskaffelse af afklippet efterfølgende hvis ønsket.

Vejledende priser for hækklipning

Enkeltsidet

30,00kr.

Op til 180cm i højden

Prisen er pr. meter hæk inkl. top. Prisen er vejledende – vi giver et fast tilbud når vi har set din hæk.

Enkeltsidet

40,00kr.

Over 180cm i højden

Prisen er pr. meter hæk inkl. top. Prisen er vejledende – vi giver et fast tilbud når vi har set din hæk.

Dobbeltsidet

40,00kr.

Op til 180cm i højden

Prisen er pr. meter hæk inkl. top. Prisen er vejledende – vi giver et fast tilbud når vi har set din hæk.

Dobbeltsidet

50,00kr.

Over 180cm i højden

Prisen er pr. meter hæk inkl. top. Prisen er vejledende – vi giver et fast tilbud når vi har set din hæk.

Priserne inkl. moms, men eksklusiv bortskaffelse af hæk-affald, men vi fjerner det gerne, hvis du ønsker det.

Kræver din hæk en klipning eller beskæring?

For den normale boligejer er der som regel ingen forskel på hækklipning og beskæring af en hæk, men for fagfolk er der stor forskel. Det er nemlig ikke helt lige meget, om vi skal ud og klippe eller beskære en hæk.

Forskel på hækklipning og beskæring

Klipning af en hæk, betyder en let trimning af hækken. Altså en klipning betyder, at man ikke behøver at få klippet så meget af. Hvis din hæk er blevet alt for stor eller skal klippes ned, så er der tale om en beskæring. En beskæring er en mere tidskrævende og derfor en dyrere opgave.

Hvornår klipning-/beskæring

Det bedste tidspunkt på året for hækklipning varierer alt efter, hvilken type hæk du har.

Liguster

Vi anbefaler, at klippe en ligusterhæk to gange om året, første gang i starten af juni og derefter i slutning af august. Hvis du ønsker at få hækken klippet kun en gang om året, så klipper vi den normalt i juli. I forhold til hvornår det er bedst at beskære en ligusterhæk, så anbefaler vi, at gør det i januar eller februar. Dermed vil man kunne opnå flest nye skud, når den begynder at vokse til foråret.

Bøg

Har du en bøgehæk, der trænger til en let klipning så den bliver tættere, er det helt op til dig om vi skal klippe den én eller to gange om året. Hvis du kun ønsker en klipning om året, anbefaler vi, at vi gør det i juli. Hvis du vil få hækken klippet to gange om året, så anbefaler vi, at gør det i juni og august. Hvis du har en gammel bøgehæk, og den trænger til en beskæring, så anbefales det, at beskære den i det tidlige forår. Februar til april er gode måneder at gøre det i.

Trænger din hæk til en kærlig hånd og vil du gerne undgå alt bøvlet, der følger med?

Lad Musholm Bugt Haveservice klippe og beskære din hæk, så du i stedet kan bruge tiden på sjovere ting. Vi er professionelle og har stor ekspertise og erfaring med hækklipning. Det betyder, at vi præcis ved, hvordan hække skal klippes og beskæres, så de holder sig sunde og fremstår bedst muligt. Så tager vi selvfølgelig også gerne affaldet med, så du slipper for en tur på genbrugstationen.

For at sikre en korrekt klipning eller beskæring og et flot resultat, kommer vi gerne ud og besigtiger hækken, hvorefter vi afgiver et tilbud på opgaven.

Vidste du iøvrigt, at du kan få servicefradrag for hækklipning?

Det betyder at du i sidste ende betale endnu mindre for at få klippet din hæk. Læs mere om fradrag på hækklipning her.

Få et godt tilbud

Send os dine oplysninger samt beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage med et godt tilbud. 

KONTAKT

Musholm Bugt Haveservice