Diverse havearbejde

Flot have hele året

Musholm Bugt Haveservice er din lokale haveservicepartner som ordner alt indenfor de grønne områder.

Rydning af have

Er haven vokset dig over hovedet, og har lyset svært ved at trænge igennem?
Hvis du har et område i din have, hvor buske og træer har fået lov til at vokse frit de sidste par år, så kan du opleve, at de først og fremmest har vokset sig vildt, men også at de skygger for solen og fylder meget i din have.

Få pladsen og lyset tilbage med en effektiv haverydning fra Musholm Bugt Haveservice.

Havearbejde er hårdt arbejde. Selvom det kan være hyggeligt at plante, luge, vande og grave i haven, så er der opgaver man må sande, er for besværlige eller krævende til at klare selv.
I de situationer bør du overveje, om ikke professionel hjælp er vejen frem. Hos Musholm Bugt Haveservice får du den nødvendige havehjælp.
Vi tilbyder haveservice i form af rydning af have og beplantet områder, og vi har udstyret og ekspertisen til at klare opgaven hurtigt og effektivt.

Vi udfører alle former for rydning af:
– Træer
– Buske
– Hække
– Krat m.m.

Anlæg af vildt blomsterbed

Ønsker du dig et vildt blomsterbed i græsplænen?
Et vildt blomsterbed er en unik oase for bier, sommerfugle og mange andre insekter.
Bedet giver nærende nektar, pollen og vand til insekterne.
Men ikke nok med at du slår et slag for biodiversiteten ved at så et vildt bed, så er det samtidig en fryd for øjet. Med et vildt blomsterbed vil du opleve fantastiske blomster i haven hen over sommeren og ind i sensommeren.
Endelig er der selvfølgelig også den vigtige fordel ved vilde blomster, at du kan gå og plukke af dem. Det giver dig smukke og sommerlige buketter, som du kan sætte på havebordet eller have inde i huset.

Fliserensning

Med tiden angribes fliser og belægning af alger og mos. Det giver en grim, ujævn, grøn/grålig overflade.

For at blive kvit med flisepest kan du nemt få renset dine fliser hos Musholm Bugt Haveservice. Vi højtryksrenser snavs, alger, mos og flisepest og slutter af med en algebehandling, som forebygger nye alger og holder fliserne pæne. Så kan din indkørsel, flisegang og terrasse igen fremstå indbydende.

Ferieservice

Nogle gange har man bare ikke muligheden for at komme ud til sit sommerhus i en periode. ”Ferieservice” går ud på, at vi kører ud til dit sommerhus og kigger efter, om alting er i orden. Vi går rundt om huset og ser på vinduer og døre for at sikre, at der ikke har været indbrud.

Efter stormvejr kører vi ud for at være sikre på, at vejret ikke har forårsaget nogen skader på huset.

Har du et problem med mus i huset om vinteren? Vi sætter gerne fælder op og kontrollerer dem jævnligt.

Med Musholm Bugt Haveservice som haveservicepartner, kan du være sikker på, at ved alt er i orden med sommerhuset.

Ukrudtsbekæmpelse og lugning

Ukrudt er almindeligvis anvendt som en fællesbetegnelse for alle typer af planter, der vokser på det forkerte sted og derfor ikke er en del af den plan, du som ejer, har for arealet.

Musholm Bugt Haveservice hjælper dig gerne med at komme af med det uønskede planter. Vi tilbyder både ukrudtsbrænding og sprøjtning af ukrudt. Nogle gange er en kombination af begge muligheder en god løsning.

Få et godt tilbud

Send os dine oplysninger samt beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage med et godt tilbud. 

KONTAKT

Musholm Bugt Haveservice