Diverse havearbejde

Flot have hele året

Musholm Bugt Haveservice tilbyder bl.a. buskrydning, fliserensning, ferieservice, bortskaffelse af haveaffald, havefræsning, ukrudtsbekæmpelse og meget andet.

Buskrydning

Hvis du har et område, der er vokset dig over hovedet, kan Musholm Bugt Haveservice hjælpe. Det kan f.eks. være højt græs, brændenælder, tidsler, hyben, hindbær eller brombær, der har invaderet grunden. Vi har det rigtige grej til at fjerne det. Når vi er færdige med buskrydning eller, rydder vi op efter os og efterlader området pænt.

Bortskaffelse af haveaffald

Har du haveaffald, som du gerne vil af med? Her kan vi gerne hjælpe dig. I stedet for at leje en trailer og bruge tid på læsning, aflæsning og kørsel til genbrugspladsen, så lad os fjerne dit haveaffald for dig.

Fliserensning

Med tiden angribes fliser og belægning af alger og mos. Det giver en grim, ujævn, grøn/grålig overflade.

For at blive kvit med flisepest kan du nemt få renset dine fliser hos Musholm Bugt Haveservice. Vi højtryksrenser snavs, alger, mos og flisepest og slutter af med en algebehandling, som forebygger nye alger og holder fliserne pæne. Så kan din indkørsel, flisegang og terrasse igen fremstå indbydende.

Ferieservice

Nogle gange har man bare ikke muligheden for at komme ud til sit sommerhus i en periode. ”Ferieservice” går ud på, at vi kører ud til dit sommerhus og kigger efter, om alting er i orden. Vi går rundt om huset og ser på vinduer og døre for at sikre, at der ikke har været indbrud.

Efter stormvejr kører vi ud for at være sikre på, at vejret ikke har forårsaget nogen skader på huset.

Har du et problem med mus i huset om vinteren? Vi sætter gerne fælder op og kontrollerer dem jævnligt.

Med Musholm Bugt Haveservice som haveservicepartner, kan du være sikker på, at ved alt er i orden med sommerhuset.

Ukrudtsbekæmpelse og lugning

Ukrudt er almindeligvis anvendt som en fællesbetegnelse for alle typer af planter, der vokser på det forkerte sted og derfor ikke er en del af den plan, du som ejer, har for arealet.

Musholm Bugt Haveservice hjælper dig gerne med at komme af med det uønskede planter. Vi tilbyder både ukrudtsbrænding og sprøjtning af ukrudt. Nogle gange er en kombination af begge muligheder en god løsning.

Få et godt tilbud

Send os dine oplysninger samt beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage med et godt tilbud. 

KONTAKT

Musholm Bugt Haveservice